keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Nestle Shredded Wheat

Uutuus muroihin tutustumista

Posti toi maisteltavaksi Nestlen Shredded Wheat muroja paketillisen. Tämä murouutuus on kuitupitoisia täysjyvävehnätyynyjä, jotka sisältävät herkullista vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. En odottanut tuotteelta paljon, mutta yllätyin iloisesti. Marjasose maistui todella voimakkaasti ja marjat oli kerrankin marjojen makuisia. Arvasin mitä käy kun annan näitä muroja lapsille ja miehelleni. Niistähän pidettiin aivan mahdottoman paljon ja 3-vuotias tyttöni totesi onko niitä herkkuja vielä. Voi miksi näitä tulikin vain yksi paketillinen, joka hupeni hetkessä meidän perheessä.


















Aivan loistava ja terveellinen välipala esim. kesäloman reissuilla antaa lapsille ajomatkalla kippoon näitä uutuusmuroja, jotka menivät meillä ilman mitään maitoa, jugurttia tms. Ja sitten vaan pillimaitoa mukaan niin tadaa välipala on hoidettu lennossa. Nestle Shredded Wheat murot sisältää 67% täysjyvää ja runsaasti kuitua, joten ne ovat myös terveellinen välipala. Marjatäytteen osuus tyynyistä on 32% ja se täyte on ihanan sosemaista ja tyynyt ei tuntuneet yhtään kuivakoilta napostella vaikka suoraan paketista.


Voit käydä itsekin tutustumassa tarkemmin tuotteeseen sivulla:
bit.ly/shreddedwheat-hopottajat




























Pääsin hopottajien kampanjaan mukaan testaamaan Nestlen Shredded Wheat muroja. En saa mitään palkkaa testauksestani tai suosittelusta ja kaikki mielipiteeni tuotteista on omia kokemuksiani ja suosittelen vain niitä jotka olen kokenut sen arvoisiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti